Restauració de mobles

El taller de Conservació i Restauració d’Època ofereix un servei integral de conservació i restauració de mobles i objectes en suport fusta.

Tots els nostres treballs van acompanyats d’uns criteris de conservació i restauració basats en una conducta ètica professional, aplicant el màxim respecte a la integritat de les peces, utilitzant les tècniques tradicionals emprades en la fabricació d’aquestes (ebenisteria, talla, tornejat, marqueteria, daurat, policromia, envernissat,…) així com d’altres tècniques complementàries que intervenen en l’acabat dels mobles com poden ser la tapisseria, la reixeta, la boga, els metalls o els vitralls entre d’altres.

Oferim també la possibilitat, si es desitja, d’acompanyar el treball realitzat per una fitxa tècnica de la peça on i consten totes les dades identificatives d’aquesta juntament amb el procés detallat de l’ intervenció.

Ebenisteria

Marqueteria

Daurat

Acabats

Plocromia

Tornejat

Talla

Ferramenta

Entapissat

Els nostres treballs

Restauració d’un marc daurat del s. XVII

Restauració d’un marc daurat del s. XVII

Restauració d’un marc tallat i daurat, datat del segle XVII, corresponent a l’església de Vallderoures. El marc presentava brutícia general, manca d’estabilització dels encaixos, pèrdues i trencaments de les talles, pèrdua de la capa de preparació i del daurat....

Restauració d’una caixa policromada

Restauració d’una caixa policromada

Restauració d'una caixa policromada, probablement del s. XVI, trobada en un celler de les rodalies de Montserrat. Els propietaris decideixen que volen restaurar-la completant les mancances estructurals que presenta, seguint l'estètica que presenten caixes del mateix...

OMPLA EL FORMULARI

CONTACTA AMB NOSALTRES I DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

TRUCAN'S

678 86 40 26

14 + 3 =

DIRECCIÓ

Carrer d'Amàlia Soler, 31
Vilafranca del Penedès

horais

Dil-Div: 9:00 - 20:00

Email

info@depoca.cat

Pin It on Pinterest