Restauració de patrimoni

Oferim també el servei de conservació i restauració d’elements de fusteria patrimonials, d’edificis d’àmbit públic i privat, col·laborant conjuntament amb un equip de professionals de diferents àmbits per cobrir totes les necessitats tècniques.

Obres realitzades més destacades:

  • Realització de la restauració del mobiliari del Saló de Sessions i la Sala de Taula Rodona de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

  • Restauració de la Casa modernista Francesc Burés i Borras. Participant en la restauració de les fusteries originals de la planta noble i la planta d’accés de l’edifici.

 

  • Participació en la restauració de les fusteries de la façana i dels interiors de la Casa Batlló, obra de l’arquitecte Antoni Gaudí.

 

  • Restauració de les fusteries de l’escola d’infermeria al recinte de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, conjunt modernista obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. 
  • Restauració dels elements de fusta de les balconeres principals de la façana del Gran Teatre del Liceu.

 

  • Realització de la restauració de les antigues portes d’accés a la torre del campanar del Monestir de Montserrat.

 

  • Restauració del mobiliari i les xemeneies de la Casa Pons i Pascual del Passeig de Gràcia 2-4 de Barcelona, edifici neogòtic construït per l’arquitecte Enric Sagnier el 1890.

 

  • Restauració de les fusteries en la rehabilitació de l’Església de Santa Maria de Montalegre, conjunt arquitectònic de la Casa de la Caritat de Barcelona. 
Gran Teatre del Liceu de Barcelona
Saló de Sessions de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Portes d’accés a la torre del campanar del Monestir de Montserrat
Sala de la Taula Rodona de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Església de Santa Maria de Montalegre
Casa Pascual i Pons de Barcelona
Casa Burés de Barcelona
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Els nostres treballs

Restauració d’una calaixera isabelina

Restauració d’una calaixera isabelina

Restauració d'una calaixera isabelina amb marqueteria de metall (llautó i zenc) i fons de xapa de xacaranda. Podem veure la típica "cadeneta" de zenc i banús que emmarca tots els calaixos i un filet de llautó que emmarca els tres calaixos centrals. La marqueteria...

Restauració d’una cadira de barber

Restauració d’una cadira de barber

Restauració d'una cadira de barber "TRIUMPH ASP" de mitjans s. XX per tornar a funcionar com el primer dia! Imatges de la cadira de barber abans de començar la restauració Desmuntatge i procés de restauració de la cadira Imatges de la cadira de barber...

Restauració d’una trepitjadora de raïm

Restauració d’una trepitjadora de raïm

Restauració d'una trepitjadora de raïm, probablement del tercer quart de segle XIX i primer quart del segle XX. Imatges de la trepitjadora localitzada a "Mas d'en Puig", una de les masies més antigues de les rodalies de Sitges. La restauració d'aquesta peça ha estat...

OMPLA EL FORMULARI

CONTACTA AMB NOSALTRES I DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

TRUCAN'S

678 86 40 26

DIRECCIÓ

Carrer d'Amàlia Soler, 31
Vilafranca del Penedès

horais

Dil-Div: 9:00 - 20:00

Email

info@depoca.cat

Pin It on Pinterest