Serveis

El llistat dels nostres principals serveis

RESTAURACIÓ DE MOBLES

El taller de Conservació i Restauració d’Època ofereix un servei integral de conservació i restauració de mobles i objectes en suport fusta.

  • Ebenisteria
  • Marqueteria
  • Daurat
  • Acabats
  • Plocromia
  • Tornejat

  • Talla

  • Ferramenta

  • Entapissat

  • RESTAURACIÓ DE PATRIMONI

Oferim també el servei de conservació i restauració d’elements de fusteria patrimonials, d’edificis d’àmbit públic i privat, col·laborant conjuntament amb un equip de professionals de diferents àmbits per cobrir totes les necessitats tècniques. 

CURSOS DE RESTAURACIÓ DE MOBLES

Es tracta d’un curs on la restauració d’un moble personal serveix d’excusa per potenciar la sensibilitat i el respecte a un objecte tan quotidià com el moble i d’aquesta manera aconseguim un millor coneixement de les tècniques i materials emprats des del passat. És per això que aquest curs ens trasllada al tarannà d’èpoques passades, permetent adquirir un nou enfocament de la vida quotidiana i perllongar unes tècniques i una manera de fer que de mica en mica es va perdent en favor d’uns processos més industrialitzats.

MOBLES PER ENCÀRREC

El taller ofereix la possibilitat de cercar el moble desitjat per un espai concret, oferint la restauració d’aquest en cas necessari.

Realitzem també treballs de marqueteria per encàrrec i adaptacions de mobles que hagin de tenir un us determinat, sempre i quan no es tracti de peces que tinguin un valor històric determinat i afectin la seva reversibilitat.
 

Últims treballs

Restauració d’un marc daurat del s. XVII

Restauració d’un marc daurat del s. XVII

Restauració d’un marc tallat i daurat, datat del segle XVII, corresponent a l’església de Vallderoures. El marc presentava brutícia general, manca d’estabilització dels encaixos, pèrdues i trencaments de les talles, pèrdua de la capa de preparació i del daurat....

Restauració d’una caixa policromada

Restauració d’una caixa policromada

Restauració d'una caixa policromada, probablement del s. XVI, trobada en un celler de les rodalies de Montserrat. Els propietaris decideixen que volen restaurar-la completant les mancances estructurals que presenta, seguint l'estètica que presenten caixes del mateix...

OMPLA EL FORMULARI

CONTACTA AMB NOSALTRES I DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

TRUCAN'S

678 86 40 26

7 + 15 =

DIRECCIÓ

Carrer d'Amàlia Soler, 31
Vilafranca del Penedès

horais

Dil-Div: 9:00 - 20:00

Email

info@depoca.cat

Pin It on Pinterest