Serveis

El llistat dels nostres principals serveis

RESTAURACIÓ DE MOBLES

El taller de Conservació i Restauració d’Època ofereix un servei integral de conservació i restauració de mobles i objectes en suport fusta.

  • Ebenisteria
  • Marqueteria
  • Daurat
  • Acabats
  • Plocromia
  • Tornejat

  • Talla

  • Ferramenta

  • Entapissat

  • RESTAURACIÓ DE PATRIMONI

Oferim també el servei de conservació i restauració d’elements de fusteria patrimonials, d’edificis d’àmbit públic i privat, col·laborant conjuntament amb un equip de professionals de diferents àmbits per cobrir totes les necessitats tècniques. 

CURSOS DE RESTAURACIÓ DE MOBLES

Es tracta d’un curs on la restauració d’un moble personal serveix d’excusa per potenciar la sensibilitat i el respecte a un objecte tan quotidià com el moble i d’aquesta manera aconseguim un millor coneixement de les tècniques i materials emprats des del passat. És per això que aquest curs ens trasllada al tarannà d’èpoques passades, permetent adquirir un nou enfocament de la vida quotidiana i perllongar unes tècniques i una manera de fer que de mica en mica es va perdent en favor d’uns processos més industrialitzats.

MOBLES PER ENCÀRREC

El taller ofereix la possibilitat de cercar el moble desitjat per un espai concret, oferint la restauració d’aquest en cas necessari.

Realitzem també treballs de marqueteria per encàrrec i adaptacions de mobles que hagin de tenir un us determinat, sempre i quan no es tracti de peces que tinguin un valor històric determinat i afectin la seva reversibilitat.
 

Últims treballs

Restauració d’una calaixera isabelina

Restauració d’una calaixera isabelina

Restauració d'una calaixera isabelina amb marqueteria de metall (llautó i zenc) i fons de xapa de xacaranda. Podem veure la típica "cadeneta" de zenc i banús que emmarca tots els calaixos i un filet de llautó que emmarca els tres calaixos centrals. La marqueteria...

Restauració d’una cadira de barber

Restauració d’una cadira de barber

Restauració d'una cadira de barber "TRIUMPH ASP" de mitjans s. XX per tornar a funcionar com el primer dia! Imatges de la cadira de barber abans de començar la restauració Desmuntatge i procés de restauració de la cadira Imatges de la cadira de barber...

Restauració d’una trepitjadora de raïm

Restauració d’una trepitjadora de raïm

Restauració d'una trepitjadora de raïm, probablement del tercer quart de segle XIX i primer quart del segle XX. Imatges de la trepitjadora localitzada a "Mas d'en Puig", una de les masies més antigues de les rodalies de Sitges. La restauració d'aquesta peça ha estat...

OMPLA EL FORMULARI

CONTACTA AMB NOSALTRES I DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

TRUCAN'S

678 86 40 26

DIRECCIÓ

Carrer d'Amàlia Soler, 31
Vilafranca del Penedès

horais

Dil-Div: 9:00 - 20:00

Email

info@depoca.cat

Pin It on Pinterest